Over ons

Wij, Linda en Irene, bieden je onze sfeervolle villa aan in het idyllische Sotogrande. Wij zijn twee zussen en eigenaar van ‘Villa Lirena’. De villa is al jaren in bezit van de familie en gebouwd door onze vader. Zo is deze plek erg bijzonder voor ons geworden. In 2016 hebben wij besloten om de villa te renoveren en opnieuw in te richten als vakantiehuis voor iedereen.

Linda

“Villa Lirena staat voor mij voor gezelligheid, opladen en relaxen, steden ontdekken, dingen ondernemen en lekker eten! Gezellig met familie of vrienden aan tafel, praten over de belevenissen van die dag en over het leven. Daarna heerlijk het zwembad in, verder kletsen of lekker lui ronddobberen en vervolgens realiseer ik mij dat het toch iets te gezellig aan tafel was. Gelukkig biedt het zwembad ruimte genoeg om baantjes te trekken ;)!
Vertoeven onder de eeuwen oude olijfbomen is echt lekker, ik zet daar vaak mijn bedje neer en lig dan lekker weg te dromen of bedenk me dingen die we kunnen gaan doen. Maar in de verte hoor ik dan ineens mijn man en kind plonsen en lachen en ik denk: “Er hoeft nu nog even helemaal niks, iedereen vermaakt zich….. heerlijk.”

Irene

“Villa Lirena betekent voor mij een plek om tot rust te komen. Ik word heel gelukkig van de mooie tuin en de ruimte. De villa geeft mij een gevoel van vrijheid. Het is een warm thuiskomen.
Graag delen wij onze passie en bieden wij onze ultieme vakantie-ervaring aan. Want mooie dingen zijn er om te delen. Zodat jij straks, net als wij, kan genieten van de ongedwongen luxe die Villa Lirena heet.”

Check in

Check out

aantal personen