Gezellige markten in Sotogrande

Irene Pril
Auteur

Datum

01 januari 2017

Wat is nu gezelliger dan struinen over locale markten? Na een duik in het zwembad gevolgd door een heerlijk ontbijt in de tuin kun je in de omgeving van Villa Lirena verschillende markten in Sotogrande vinden. Ik deel graag mijn 3 favoriete markten in Sotogrande met u.

De ambachtelijke markt op zondag

Het hele jaar door vind je in Sotogrande de markt op zondag. De ‘Mercardo Historico de Sotogrande’ (historische markt van Sotogrande) is de perfecte bezigheid voor een ‘lazy Sunday’ bij Villa Lirena. Je vindt de markt in de haven. De ambacht en antiek en kleurrijke marktkramen zorgen voor een heerlijke zondagse setting in de haven.

Iedere zondag van 10.00 tot 15.00 uur.
Locatie: De haven van Sotogrande

De avond markt van Sotogrande

Van 6 juli tot 8 september op iedere Woensdag en Donderdag vindt de immens populaire avond markt plaats in Sotogrande. Het is een feestelijke markt met een grote variatie sieraden, hand gemaakte mode, kunst en speelgoed. Op donderdag avond is er altijd speciale enetrtainment voor de kinderen.
Neem ook een kijkje op de Facebook pagina van de avond markt voor meer informatie.

Vanaf 6 juli – 8 september iedere woensdag en donderdag: 19.00 tot 00.00 uur.
Locatie: Ribera Del Marlin, Sotogrande, Spain

De antiek markt

De liefde voor vintage is nog altijd even hip. Daarom organiseert Sotogrande dit jaar een wekelijkse vintage markt op vrijdag vanaf 8 juli. Deze bruisende markt heeft de beste verzamelstukken en vintage materialen, waaronder kleding, accessoires, sieraden en materialen voor thuis.

Vanaf vrijdag 8 juli om 10.00 tot 15.00 uur.
Locatie: La Ribiera del Marlin, dichtbij de haven

Op de website van Sotogrande kunt u meer nieuws en tips vinden over locale evenementen en festiviteiten.

Check in

Check out

aantal personen