Golfvakantie
in Spanje

Irene Pril
Auteur

Datum

02 februari 2017

Sotogrande en een golfvakantie in Spanje zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Golfers Magazine zegt niet voor niets: ‘Je kunt aan de Costa del Sol bijna niet zuidelijker gaan en het lijkt wel of het beste tot het laatst is bewaard’. Mijn moeder zei vroeger altijd: ‘wat je van ver haalt is lekker’. Een golfvakantie op het zuidelijkste stuk van Europa doet die uitspraak eer aan.

Golfvakantie in Spanje beperkt zich niet tot de zomer

Vele gasten van Villa Lirena komen in de zomermaanden genieten van een Golfvakantie in Spanje. Ook de wintermaanden en het vroege voorjaar zijn ideaal voor een Golfvakantie in Spanje. Het milde klimaat in deze perioden (rond de 20 graden) en de afwezigheid van de vele toeristen zorgen voor stralende golfbanen met genoeg starttijden. Villa Lirena ligt aan de voet van een van de mooiste Golfbanen van de Costa del So. Daarmee is de Villa een ideale plek om te genieten van een Golfvakantie in Spanje.

Kiezen uit 4 fantastische Golfbanen

In de omgeving van Villa Lirena liggen 4 prachtige golfbanen. Deze golfbanen behoren tot de mooiste van Europa. Het gaat hierbij om: Valderrama, La Reserva, San Roque (Old Course) en Real Club de Golf Sotogrande. Real Club de Golf Sotogrande ligt in onze ‘achtertuin’.

Viert u een Golfvakantie in Spanje? Dan is Villa Lirena de ideale locatie.

Neem een kijkje in de achtertuin van Villa Lirena:

Video credit: sotogrande.com

Check in

Check out

aantal personen